facebook tracking
Palvelualue

Korjausrakentaminen

Connect
Korjausrakentamisen palvelukokonaisuuteen kuuluvat kiinteistöjen tutkimus ja korjaussuunnittelu, sisäilmatutkimukset sekä hallien kuntotarkastukset

Kattava lähtötilanteen kartoitus ja tutkimukset ovat aina tärkeitä korjattavan kohteen lopputuloksen kannalta. Tarjoamme kokonaispalveluna korjausrakentamisen tutkimus-, laboratorio- ja suunnittelupalveluita sekä rakennuttamisen asiantuntijapalveluita ja laadunvalvontaa. Myös tarvittavat pää- ja arkkitehtisuunnittelupalvelut kuuluvat palveluihimme.

Laadukkaan elämän perusedellytyksiä on puhdas ja turvallinen ilma, jota hengitämme. Sisäilman laadulla on suuri merkitys eri tilojen käyttäjien viihtyvyyteen ja terveyteen, sillä vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa. Mikäli ilman laatuun liittyy epäilyksiä, on riittävän laaja ja osaava sisäilman kuntotutkimus tarpeen.

Tarjoamme omistajilleen vaivattomat kuntoarviot ja korjaussuunnittelut teräs-, betoni- ja puurakenteisiin halleihin.

Työpaikka ja kulttuuri

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi, johon voi luottaa.

Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä. 

Työilmapiiriä ja henkilöstön tyytyväisyyttä työhönsä seurataan meillä aktiivisesti. Henkilöstön näkemyksiä ja ideoita arvostetaan toimintaa kehitettäessä. Tutkimusten mukaan henkilöstömme arvostaa WSP:llä erityisesti työntekotapojen ja -aikojen joustavuutta, mahdollisuutta mielenkiintoisiin ja itsenäisiin työtehtäviin sekä korkeaa osaamista. 

"Meillä on mahtavat työkaverit, joista on iloa niin arjessa kuin vapaa-aikana. Työn vastapainoksi WSP tarjoaa virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun.” suunnittelija WSP:llä

Työ on jatkuvaa oppimista ja on onni saada työskennellä tiimissä, jossa eri alojen ammattilaiset tuovat oman panoksensa projekteihin.” projektipäällikkö WSP:llä


"Useassa suunnittelutoimistossa työskennelleeenä voin rehellisesti sanoa, että WSP Finland on niistä monipuolisin ja haastavin paikka."
suunnittelija WSP:llä 


Joko WSP Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@wsp.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta