facebook tracking
Palvelualue

Liikkuminen ja liikenne

Connect
Liikenteen ja liikkumisen liiketoiminnallamme on vankka osaaminen liikennesuunnittelussa, liikennetutkimuksissa sekä liikenteen selvityksissä ja malleissa.

Liikenteen selvityksissä keskeisesti esillä ovat liikennepolitiikka ja -strategiat, liikennejärjestelmän selvitykset ja suunnittelu, liikenne- ja maankäyttömallit, joukkoliikenteen suunnittelu sekä kävelyn, pyöräilyn ja esteettömyyden osa-alueet.
Liikennesuunnittelu on johtavassa roolissa useissa monialaisissa projekteissa. Tarjoamme osaamistamme monialaisesti muun muassa arkkitehtien, maisema-arkkitehtien, muotoilijoiden sekä talouden ja infrastruktuurin asiantuntijoiden kanssa. 

Työpaikka ja kulttuuri

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi, johon voi luottaa.

Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä. 

Työilmapiiriä ja henkilöstön tyytyväisyyttä työhönsä seurataan meillä aktiivisesti. Henkilöstön näkemyksiä ja ideoita arvostetaan toimintaa kehitettäessä. Tutkimusten mukaan henkilöstömme arvostaa WSP:llä erityisesti työntekotapojen ja -aikojen joustavuutta, mahdollisuutta mielenkiintoisiin ja itsenäisiin työtehtäviin sekä korkeaa osaamista. 

"Meillä on mahtavat työkaverit, joista on iloa niin arjessa kuin vapaa-aikana. Työn vastapainoksi WSP tarjoaa virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun.” suunnittelija WSP:llä

Työ on jatkuvaa oppimista ja on onni saada työskennellä tiimissä, jossa eri alojen ammattilaiset tuovat oman panoksensa projekteihin.” projektipäällikkö WSP:llä


"Useassa suunnittelutoimistossa työskennelleeenä voin rehellisesti sanoa, että WSP Finland on niistä monipuolisin ja haastavin paikka."
suunnittelija WSP:llä 


Joko WSP Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@wsp.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta