facebook tracking
Palvelualue

Rakennetekniikka

Connect
Rakennesuunnittelun palveluihimme sisältyvät betoni-, teräs-, liitto- ja puurakenteiden suunnittelu eri talonrakennus-, teollisuus-, silta- ja infrahankkeissa.

Rakennesuunnittelupalvelumme kattaa hyvin laajan sektorin pienistä hankkeista suuriin ja usein suunnittelumme käsittää rakennesuunnittelun esisuunnittelusta toteutukseen. Vuorovaikutteinen mallipohjainen suunnittelu yhdessä sidosryhmien kanssa sekä toimiva laatujärjestelmä mahdollistavat asioiden oikea-aikaisen etenemisen kokonaisprosessin aikana.

Erikoisalaamme ovat suurien ja vaativien teräs- ja betonirakenteiden rakennesuunnittelu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin: vinoköysisillat, julkiset rakennukset, kattilarakennukset, vaativat korjausrakennuskohteet, maanjäristyssuunnittelu sekä rakennusten ja rakenteiden tuulianalyysit.

Me WSP:llä uskomme, että tietomallintaminen (engl. Building information modelling / BIM) on merkittävin mahdollisuus edistää suunnittelua ja rakennusteollisuutta.

Haasteellisempien rakenneongelmien ratkaisuihin tarjoamme FEM-analyysipalvelujamme.

Tuulitekniikan palvelumme tuottavat ratkaisuja tuulen vaikutusten analysointiin ja korjaamiseen.

Työpaikka ja kulttuuri

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi, johon voi luottaa.

Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä. 

Työilmapiiriä ja henkilöstön tyytyväisyyttä työhönsä seurataan meillä aktiivisesti. Henkilöstön näkemyksiä ja ideoita arvostetaan toimintaa kehitettäessä. Tutkimusten mukaan henkilöstömme arvostaa WSP:llä erityisesti työntekotapojen ja -aikojen joustavuutta, mahdollisuutta mielenkiintoisiin ja itsenäisiin työtehtäviin sekä korkeaa osaamista. 

"Meillä on mahtavat työkaverit, joista on iloa niin arjessa kuin vapaa-aikana. Työn vastapainoksi WSP tarjoaa virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun.” suunnittelija WSP:llä

Työ on jatkuvaa oppimista ja on onni saada työskennellä tiimissä, jossa eri alojen ammattilaiset tuovat oman panoksensa projekteihin.” projektipäällikkö WSP:llä


"Useassa suunnittelutoimistossa työskennelleeenä voin rehellisesti sanoa, että WSP Finland on niistä monipuolisin ja haastavin paikka."
suunnittelija WSP:llä 


Joko WSP Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@wsp.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta