facebook tracking
Palvelualue

Sillat ja taitorakenteet

Connect
Tarjoamme siltojen ja taitorakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelua kaiken kokoisille siltakohteille.

Erikoisosaamistamme ovat jännitetyt, liittopalkki- ja vinoköysisillat. Palvelumme kattaa koko siltahankkeen elinkaaren alustavasta luonnossuunnittelusta aina sillan purkusuunnitelmaan asti.
Ympäristön ja estetiikan huomiointi on keskeistä työssämme – siltojen valaistussuunnittelun saamme omasta talosta. Olemme tietomallinnuksen tuntija ja edelläkävijä.

Hyödynnämme uusinta tekniikkaa kuntotutkimuksissa ja korjaussuunnittelussa.
Erityisenä vahvuutenamme on kansainvälinen osaaminen siltasuunnittelussa. Ainoana toimijana Suomessa olemme olleet mukana yli 20 siltahankkeessa eri puolilla maailmaa.  Asiantuntijaverkostomme kattaa koko maailman.

Ammattitaitomme mukaisesti olemme menestyneet erinomaisesti myös kansainvälisissä siltakilpailuissa.

Työpaikka ja kulttuuri

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi, johon voi luottaa.

Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä. 

Työilmapiiriä ja henkilöstön tyytyväisyyttä työhönsä seurataan meillä aktiivisesti. Henkilöstön näkemyksiä ja ideoita arvostetaan toimintaa kehitettäessä. Tutkimusten mukaan henkilöstömme arvostaa WSP:llä erityisesti työntekotapojen ja -aikojen joustavuutta, mahdollisuutta mielenkiintoisiin ja itsenäisiin työtehtäviin sekä korkeaa osaamista. 

"Meillä on mahtavat työkaverit, joista on iloa niin arjessa kuin vapaa-aikana. Työn vastapainoksi WSP tarjoaa virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun.” suunnittelija WSP:llä

Työ on jatkuvaa oppimista ja on onni saada työskennellä tiimissä, jossa eri alojen ammattilaiset tuovat oman panoksensa projekteihin.” projektipäällikkö WSP:llä


"Useassa suunnittelutoimistossa työskennelleeenä voin rehellisesti sanoa, että WSP Finland on niistä monipuolisin ja haastavin paikka."
suunnittelija WSP:llä 


Joko WSP Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@wsp.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta