facebook tracking
Palvelualue

Opiskelijoille

Connect

WSP:ssä työskentevillä asiantuntijoilla on monenlaisia opiskelutaustoja. Eniten meillä on AMK- ja diplomi-insinöörejä. Pääasia on, että tähtäät kovan luokan tekijäksi jollain WSP:n tarjoamalla palvelualueella.

Pidämme hyvää koulutusta tärkeänä, mutta työn mukana hankitaan kuitenkin se ammattitaito, jolla projektejamme toteutetaan. Opiskele monipuolisesti ja ole aina valmis oppimaan lisää – niin mekin olemme!

Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosten kanssa tehtävä yhteistyö on yksi osaamisen kehittämisen muodoistamme. Yhteistyön kautta muodostamme tiiviin yhteyden alan uusiin, tuleviin osaajiin. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua suunnittelualaan muun muassa yritys- ja työmaavierailuilla, tuemme ainejärjestöjen toimintaa sekä teemme projektiyhteistyötä oppilaitosten kanssa.

Toimintasuunnitelmat oppilaitosyhteistyötä tehdään kilta- ja ainejärjestöjen kanssa vuosittain. Olethan yhteydessä, mikäli haluaisitte yhteistyöhön kanssamme!

Kesätyöpaikat

Työllistämme 2. − 3. vuosikurssin opiskelijoita ympäri vuoden. Lisäksi palkkaamme vuosittain kymmeniä opiskelijoita kesätöihin. Monet opiskelijat jatkavat WSP:llä opiskelun ohessa tuntitöissä ja opintojen päättymisen jälkeen liittyvät asiantuntijoidemme joukkoon. Olemme mukana myös Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa 2018.

Harjoittelu-, opinnäyte- ja diplomityöpaikat

WSP auttaa valmistumisvaiheissa olevia opiskelijoita lopputyön aiheen etsimisessä ja rahoituksen järjestämisessä. Lopputyön tekijöitä on vuosittain noin kymmenkunta.

WSP mukana rekrytointitapahtumissa

Löydät meidät vuosittain rekrytapahtumista ympäri Suomen. Tulevat tapahtumat löydät alla olevasta listasta. Toivottavasti tavataan! 

2018

 • Kesätöihin - tapahtuma Aalto Yliopisto
 • Pesti-päivät Oulun yliopisto
 • RYTI-päivät Tampereen teknillinen yliopisto
 • Portti työelämään Tampereen ammattikorkeakoulu
 • Yrityspäivät Tampereen teknillinen yliopisto
 • POSURIL Matchmaking tilaisuus Oulu
 • Insinööriopiskelijapäivät, Tampere

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Työpaikka ja kulttuuri

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi, johon voi luottaa.

Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä. 

Työilmapiiriä ja henkilöstön tyytyväisyyttä työhönsä seurataan meillä aktiivisesti. Henkilöstön näkemyksiä ja ideoita arvostetaan toimintaa kehitettäessä. Tutkimusten mukaan henkilöstömme arvostaa WSP:llä erityisesti työntekotapojen ja -aikojen joustavuutta, mahdollisuutta mielenkiintoisiin ja itsenäisiin työtehtäviin sekä korkeaa osaamista. 

"Meillä on mahtavat työkaverit, joista on iloa niin arjessa kuin vapaa-aikana. Työn vastapainoksi WSP tarjoaa virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun.” suunnittelija WSP:llä

Työ on jatkuvaa oppimista ja on onni saada työskennellä tiimissä, jossa eri alojen ammattilaiset tuovat oman panoksensa projekteihin.” projektipäällikkö WSP:llä

"Useassa suunnittelutoimistossa työskennelleeenä voin rehellisesti sanoa, että WSP Finland on niistä monipuolisin ja haastavin paikka." suunnittelija WSP:llä 


Nordic Taskforce

 

Nordic taskforce helsinki ryhmäkuva.jpg

Globaali toimintaympäristö ja sen tuomat mahdollisuudet näkyvät sekä projektityössä että osaamisen kehittämisessä. Meillä on jatkuvasti Suomesta käsin tehtäviä, maan rajojen ylittäviä projekteja sekä projekteja, joissa osaajiamme työskentelee ulkomaan komennuksella. Globaali toimintaympäristö mahdollistaa osaamisen jakamisen ja kehittämisen yli maarajojen. Huippuosaamista syntyy kun eri maissa oleva paras mahdollinen tietotaito saadaan yhdistettyä! WSP konsernissa eri alojen osaajaryhmät tapaavat toisiaan sekä virtuaalisesti että erilaisissa yhteisissä tapahtumissa. 

Taskforce on yrityksen johtamiseen ja strategisten asioiden hallintaan erikoistunut kansainvälinen koulutusohjelma. Ohjelma perustuu työskentelyyn alueellisissa ryhmissä, joilla on vuosittain tehtävänään erityisiä projekteja.

 Taskforcen pyrkimyksenä on tehostaa tietotaidon jakamista yrityksen sisällä sekä saada nuorempien työntekijöiden ääni kuuluviin keskustelussa yrityksen tulevaisuudesta. Vastaavanlaiset ryhmät toimivat jo Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Euroopassa. Suomen WSP:n  nuoret kuuluvat Nordic Taskforce-ryhmään. Kaksivuotista jäsenyyttä voivat hakea alle 35-vuotiaat, osaamisensa kehittämisestä ja kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneet WSP:n työntekijät.


Lue lisää ruotsinkielisestä blogista.


Heikkiläntie 7
00210 Helsinki Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Espoo

Hevosenkenkä 3
02600 Espoo Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Joensuu

Kauppakaari 1
80100 Joensuu Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Jyväskylä

Kympinkatu 3 B
40320 Jyväskylä Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Kuopio

Sepänkatu 9
70100 Kuopio Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Lahti

Askonkatu 9 E, 2.krs
15100 Lahti Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Lappeenranta

Väinö Valveen katu 2
53900 Lappeenranta Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 86411

Oulu

Kiviharjunlenkki 1D
90220 Oulu Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Rovaniemi

Ruokasenkatu 4
96100 Rovaniemi Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Seinäjoki

Kampusranta 9
60320 Seinäjoki Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Tampere

Kelloportinkatu 1 D
33100 Tampere Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Turku

Filargatan 5
21280 Åbo Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Vaasa

Wolffintie 36
65200 Vaasa Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Vantaa

Rajatorpantie 8a
01600 Vantaa Ajo-ohjeet info@wsp.com 0207 864 11

Joko WSP Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@wsp.com
 • Elisa Lähde
 • Hannele Kemppi
 • Henri Haverinen
 • Jari Niskanen
 • Juhani Koponen
 • Jukka Hartikainen
 • Krista Leino
 • Merja Walkeajärvi
 • Minna Roponen
 • Minna Turja-Mäkinen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta